Tietosuoja

Täällä LUC-MAT doossa ('Fashion Outlet Shop') Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan henkilötietojesi yksityisyyttä. Tämä tietosuojailmoitus kertoo, miten tietoja kerätään, käytetään, siirretään ja luovutetaan Fashion Outlet Shop. Se koskee tietoja, jotka kerätään, kun käytät verkkosivustojemme, iOS- ja Android-sovelluksiasi, kun käytät meihin yhteyttä sosiaalisen median, sähköpostin tai puhelimen kautta tai kun osallistut kilpailuihimme tai tapahtumiimme. Se kattaa:
  • Keräämämme henkilökohtaiset tiedot
  • Miten keräämme tietosi
  • Kuinka käytämme tietojasi
  • Markkinointiasetukset, mainokset ja evästeet
  • Linkit muihin sivustoihin ja kolmansiin osapuoliin
  • Miten jaamme tietosi
  • Sinun oikeutesi
  • Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen
  • Miten ottaa yhteyttä meihin

Kuka on Fashion Outlet Shop

Fashion Outlet Shop on johtava online-muodin yritys. Myymme vaatteita, kenkiä, asusteita ja kauneudenhoitotuotteita, jotka on suunnattu 10-90in vuoden ikäisille kuluttajille lähes kaikissa EU-maissa. LUC-MAT doo, Maistrova cesta 16, 1241Kamnik (yhdessä nimitystä ”Fashion Outlet Shop"," Me "," me "ja" meidän "tässä tietosuojatiedoissa) on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötiedoista, jotka kerätään www.fashionoutletshop.net ("verkkosivusto"). Yksityisyydensuojaa koskevan tietosuojavaltuutetun tiedot, jotka vastaavat tämän tietosuojatiedotteeseen liittyvien kysymysten valvonnasta, ja yksityiskohtaiset tiedot esitetään tämän ilmoituksen kohdassa "Miten ottaa yhteyttä"?

Sitoutumme sinuun

Suojelemme henkilötietojasi vakavasti ja käsittelemme henkilötietojasi oikeudenmukaisesti, laillisesti ja avoimesti. Tämä tietosuojailmoitus kuvaa henkilötietojasi, joita keräät sinulle ja miten sitä käytetään. Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain seuraaviin tarkoituksiin:

  • täytä tilauksesi
  • pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksista ja suuntauksista
  • antaa sinulle paremman ostokokemuksen
  • auttavat meitä tekemään markkinoinnistamme paremmin sinulle ja etuillesi
  • parantaa palveluitamme
  • täytä oikeudelliset velvollisuutemme

Miten pidämme tietosi turvassa ja turvassa

Meillä on asianmukaiset organisaatiota koskevat suojatoimet ja turvatoimet, joilla suojataan tietojasi vahingossa menettämiseltä, käyttämisestä tai käytöstä luvattomalla tavalla, muutetaan tai paljastetaan. Selaimen ja verkkosivuston välinen tiedonsiirto käyttää suojattua salattua yhteyttä missä tahansa henkilötietojesi kanssa. Salataan tietojasi ja tallennetaan se suojapalvelimille, jotka ovat palomuurin takana. Vaadimme kolmansien osapuolten, jotka ovat sitoutuneet käsittelemään henkilötietojamme puolestamme, suojaamaan tietojasi ja hoitamaan näitä tietoja lain mukaisesti. Henkilötietojen rikkomuksen valitettavassa tapauksessa ilmoitamme sinulle ja mahdollisille sääntelyviranomaisille, kun meitä vaaditaan laillisesti.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan henkilöä, josta henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä nimettömiä tietoja, joissa identiteetti- ja tunnistetiedot on poistettu. Vaikka verkkosivusto on suunniteltu yleiselle yleisölle, emme tietenkään kerää tietoja alle 16: n ikäisistä lapsista tai myydä tuotteita lapsille. Jos olet alle 16: n iän, et saa käyttää tai lähettää tietoja verkkosivustolle. Seuraavat henkilötietoryhmät kerätään:

  • Identiteettitiedot sisältää esimerkiksi seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, nimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), ammatti, henkilökohtainen kuvaus, valokuva ja sukupuoli.
  • Yhteystiedot sisältää esimerkiksi sähköpostiosoitteen, laskutuksen osoitteen, toimitusosoitteen, sijaintin, maan, puhelinnumeron, kanta-asiakasohjelman jäsenmäärän ja sosiaalisen median tunnuksen (jos kirjaudut sosiaaliseen mediaan).
  • Taloudelliset tiedot sisältää tietoja, kuten maksukortin tiedot ja pankkitilisi.
  • Tapahtumatiedot sisältää tiedot, kuten ostotilausten yksityiskohdat ja tilausten täyttämisen (esim. kori- ja tilausnumerot, kokonaissumman, nimikkeen, valuutan, alennukset, lähetykset, tuotteiden määrän, tuotenumeron, yksittäisen tuotteen hinnan, kategorian, veron jne.). ); maksut sinulle ja sinulta sekä yksityiskohdat muista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka olette saaneet meiltä, ​​kirjeenvaihtoa tai viestintää asiakkaidesi kanssa tilauksillesi sekä yksityiskohtaiset tiedot kaikista palkinnoista ja bonuksista.
  • Tekniset tiedot sisältää tietoja, kuten palveluiden, Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietojen, käyttäjänimen ja salasanan, selaintyypin ja -version, aikavyöhykkeen asetusten ja sijainnin, selaimen lisäosaston tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta.
  • Profiilitiedot sisältää tietoja kuten: ostot tai tilaukset, tuotteiden ja tyylitietojen, mieltymykset, palautteet ja kyselyvastaukset.
  • Käyttötiedot sisältää tietoja, kuten: miten ja milloin käytät verkkosivustoamme / sovelluksiasi, miten olet liikuttanut sitä, mitä etsit; sivuston / sovellusten tehokkuustilastot, liikenne, sijainti, weblogit ja muut viestinnän tiedot; kanta-asiakasohjelmat; ja muita tietoja Fashion Outlet Shop tuotteita ja palveluita.
  • Markkinointi- ja viestintätieto sisältää tietoja, kuten: sinun mieltymykset markkinoinnin vastaanottamisesta meiltä ja kolmansilta osapuolilta sekä viestintäominaisuuksilta.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdistetyt tiedot kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihinkään tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoista, mutta niitä ei pidetä henkilötietoina, koska nämä tiedot ovat ei suoraan tai epäsuorasti paljastavat henkilöllisyytesi. Esimerkiksi voimme yhdistää käyttötietosi laskemalla prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tietyn sivuston ominaisuutta. Jos yhdistämme tai yhdistämme aggregoituja tietoja henkilökohtaisiin tietoihisi, jotta voimme suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojatietopyynnön mukaisesti.

Miten keräämme tietosi

Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta seuraavilla tavoilla:

  • Suorat vuorovaikutukset- voit antaa meille henkilöllisyys-, yhteystiedot-, rahoitus-, transaktio-, profiili- ja markkinointi- ja viestintätietojasi (edellä kuvatulla tavalla) täyttämällä lomakkeet, syöttämällä tietoja verkossa tai vastaamalla meihin postitse, puhelimitse, sähköpostilla, puhelimitse tai muulla tavoin. Tämä sisältää antamasi henkilötiedot, esimerkiksi kun:
    • Luo tili tai osta tuotteita verkkosivuillamme.
    • Tilaa uutiskirjeemme, keskustelupalstereitamme, sosiaalisen median sivustoja tai luomalla toiveiden luetteloita.
    • Osallistua kilpailuun;
    • Suorita vapaaehtoinen markkinatutkimus;
    • Ota yhteyttä kyselyyn tai raportoi ongelma (puhelimitse, sähköpostilla, sosiaalisella medialla tai viestipalveluilla);
    • Käytä "viitata ystävä" -toimintoa sivuillamme. tai
    • Kun kirjaudut sivuillamme sosiaalisen median kautta.
  • Automaattiset tekniikat tai vuorovaikutukset- kun käytät sivustollamme vuorovaikutusta, voimme kerätä automaattisesti seuraavat tietotyypit (kaikki edellä kuvatulla tavalla): tekniset tiedot laitteistasi, käyttötietosi selaustoimista ja kuvioista sekä yhteystietojen tiedot, joilla sivustollamme tehtävät tehtävät jäävät keskeneräiset, kuten epätäydelliset tilaukset tai hylätyt korit. Keräämme nämä tiedot käyttämällä evästeitä, palvelinlokit ja muita vastaavia tekniikoita. Please katso evästekäytäntö lisätietoja.
  • Kolmannet osapuolet - saamme henkilötietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien:
    • Kolmansien osapuolten tekniset tiedot, mukaan lukien Analytics-palveluntarjoajat, kuten Google. Please katso lisätietoja kohdasta "Markkinointiasetukset, mainokset ja evästeet".
    • Tekniset tiedot kumppaniverkostoista, joiden kautta olet tutustunut verkkosivuiltamme.
    • Identiteetin ja yhteystietojen tiedot sosiaalisen median alustoilta, kun kirjaudut verkkosivuillamme tällaisten sosiaalisen median alustoille;
    • Yhteystiedot, rahoitus ja tapahtumatiedot teknisten, maksu- ja jakelupalvelujen tarjoajilta.

Kuinka käytämme tietojasi Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain, jos meillä on oikeusperusta. Rekisterinpitäjänä henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä koskevat oikeusperustat vaihtelevat sen mukaan, millä tavoin ja millä tavalla olemme keränneet sen. Keräämme vain henkilötietoja sinulta, kun:

  • meillä on suostumuksesi tehdä niin, tai
  • tarvitsemme sinun henkilötietosi tehdä sopimuksen kanssasi. Voit esimerkiksi suorittaa maksun sinulle, täyttää tilauksesi tai tarjota tilaukseen liittyvää asiakastukea tai
  • käsittely on oikeutetuissa intresseissämme eikä sitä ole ohjannut oikeutesi tai
  • meillä on laillinen velvollisuus kerätä tai luovuttaa henkilötietoja sinulta.

Käyttämäsi henkilötietosi

Käyttäjäsi käyttävät henkilötietoja Fashion Outlet Shop tukemaan erilaisia ​​toimintoja. Nämä on lueteltu alla olevassa taulukossa yhdessä käytettävien tietojen tyyppien ja oikeusperustojen kanssa, joihin luotamme käsittelyn aikana, mukaan lukien tarvittaessa lailliset intressimme. Please Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella, riippuen kyseessä olevasta toiminnasta. Please ota yhteyttä meihin, jos tarvitset tietoja siitä erityisestä oikeudellisesta alueesta, johon luotamme, käsittelemään henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi maa.

Tarkoitus / Toiminta Tyyppi Laillinen jalostusperusta, mukaan luettuna perusteltu etu
Luo tili ja rekisteröidy uutena asiakkaana (joko suoraan tai sosiaalisen median kautta). § Identiteetti § Yhteys § Sopimuksen tekeminen kanssasi
Voit käsitellä ja toimittaa tilauksesi mukaan lukien: tallentamalla tilauksen tiedot; pitää sinut ajan tasalla tilauksen tilasta; prosessimaksut ja hyvitykset, keräämme meille velkaa; ja autetaan petosten ehkäisemistä ja havaitsemista. § Identiteetti § Yhteys § Taloudellinen § Transaktio § Sopimuksen tekeminen kanssasi § Oikeutettujen intressien välttämättömyys (esim. Velkojen periminen)
Voit hallita suhteitamme kanssasi, mukaan lukien: tarjoamalla sinulle tarvitsemamme tiedot, tuotteet ja palvelut; ilmoittaa sinulle muutoksista palveluistamme, käyttöehdoista tai yksityisyydensuojauksesta; pyytää sinua jättämään arvostelun tai ottamaan kyselyn. § Identiteetti § Yhteystiedot § Profiili § Markkinointi ja viestintä § Teidän sopimuksenne toimiminen § Oikeutettujen intressien välttämättömyys (pitää kirjaa päivitettynä ja tutkia, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme ja palveluitamme)
Jotta voit osallistua kilpailuun, tapahtumaan, kyselyyn tai saada palkkion ostoksilleen kanssamme. § Identiteetti § Yhteystiedot § Profiili § Käyttö § Markkinointi ja viestintä § Edellytetään oikeutettuja etuja (selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme ja palveluitamme, kehittävät niitä ja kasvattavat liiketoimintaamme) § Jos olet päättänyt osallistua kilpailuun tai tapahtumaan, sopimuksen tekemistä kanssasi
Hallita, suojella ja parantaa liiketoimintaa ja verkkosivustoamme / -sovellusta, mukaan lukien: vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, tietojen analysointi, tietojen raportointi ja ylläpito; oletusasetusten määrittäminen sinulle, kuten kieli ja valuutta. § Identiteetti § Yhteystiedot § Profiili § Tekninen § Transaktio § Markkinointi ja viestintä § Edellytetään oikeutettuja etuja (liiketoiminnan johtamiseen, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoamiseen, verkkoturvallisuuteen sekä petosten havaitsemiseen ja estämiseen) § Vaaditaan lakisääteistä velvoitetta
Toimittaa asiaankuuluvat verkkosivustot, online-mainokset ja tiedot sinulle; ja mitata toimitetun mainonnan tehokkuutta. § Identiteetti § Yhteystiedot § Profiili § Käyttö § Markkinointi ja viestintä § Tekn § Tarvitaan oikeutettuja etuja (selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme ja palveluitamme, kehittävät niitä, kasvattavat liiketoimintamme ja ilmoittavat markkinointistrategiamme)
Voit käyttää tietokantatietoja: parantaa verkkosivustoamme, tuotteitamme, palveluitamme, markkinointia, asiakassuhteitamme ja kokemuksiamme. sekä markkinatutkimukseen, tilastollisiin ja tutkimustarkoituksiin. § Tekninen § Käyttö § Edellyttävät oikeutetut intressimme (määritellä tuotteidemme ja palveluidemme asiakkaat, pitää verkkosivustosi päivitettynä ja merkityksellisenä, kehittää liiketoimintamme ja ilmoittaa markkinointistrategiamme)
Voit suositella tuotteisiin, palveluihin liittyviä alennuksia ja tarjouksia, jotka saattavat olla kiinnostavia sinulle, myös lähettää sinulle tällaisia ​​tietoja sähköpostitse, postitse tai tekstiviestillä. § Identiteetti § Yhteystiedot § Tekninen § Käyttö § Profiili § Markkinointi ja viestintä § Edellytetään oikeutettuja etuja (kehittää tuotteitamme ja palveluitamme ja kasvattaa liiketoimintaamme) tai § Suostumus. Katso lisätietoja kohdasta "Markkinointiasetukset, mainokset ja evästeet"
Ilmoita tai muistuttaa sähköpostitse kaikista verkkosivustollamme suoritetuista tehtävistä, jotka ovat edelleen keskeneräisiä, kuten keskeneräiset tilaukset tai hylätyt korit. § Identiteetti § Yhteys § Käyttö § Tarvitaan oikeutettuja etuja (parantamaan asiakkaidemme ostokokemusta)

Käytämme vain henkilötietojasi siihen tarkoituksiin, joita me keräsimme, ellei kohtuullisesti katso, että meidän on käytettävä sitä muusta syystä ja tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi toisiinsa liittyvään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka avulla voimme tehdä niin. Voimme käsitellä henkilötietoja ilman sinun suostumustasi edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti, jos se on lain edellyttämä tai sallittu. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Fashion Outlet Shop käytä mitä tahansa henkilötietojasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavamme Dejan Kriveckin osoitteessa office@fashionoutletshop.net.

Kuinka kauan säilytämme tietosi

Pidämme henkilötietojasi pitempään kuin on tarpeellista sille tarkoitukselle (käyttötavoille), joka on annettu ja täytämme oikeudelliset velvollisuutemme. Lisätietoa ajanjaksoista, joille tietoja säilytetään, on saatavilla pyynnöstä.

Markkinointiasetukset, mainokset ja evästeet Markkinointi - mieltymykset Voimme lähettää sinulle markkinointiviestinnän ja myynninedistämistarjouksia:

  • jos olet avannut tilin kanssamme tai ostanut tavaroita meiltä tai rekisteröitynyt ylennyskierrokseen tai tapahtumaan, etkä ole päättänyt saada markkinointia (omien mieltymystesi mukaisesti, kuten jäljempänä selitetään);
  • sähköpostitse, jos olet rekisteröitynyt sähköpostiuutiskirjeisiin;
  • jos olet antanut meille tietosi, kun olet antanut kilpailun ja olet antanut suostumuksensa tällaisen markkinoinnin saamiseksi (mieltymystesi mukaisesti, kuten jäljempänä selitetään).
Voimme käyttää tunnistetietojasi, yhteystietojasi, teknisiä tietoja, tapahtumia, käyttötapoja, profiilitietoja sekä markkinointi- ja viestintätietojamme muodostamaan näkemyksen siitä, mitä mielestämme haluat tai mitä voi olla kiinnostuksessasi ja lähettämään sinulle tietoja tuotteista ja palveluista. tarjouksia, jotka saattavat olla sinulle tärkeitä. Pyydämme teitä mieltymyksesi suhteessa markkinointiviestinnän vastaanottamiseen sähköpostitse, postitse, tekstiviestillä ja muilla viestintäkanavilla. Ajoittain meillä voi olla myös tilauksesi mukana mainoksia, jotka mainostavat tavaroita, palveluita tai tarjouksia muilta kolmannen osapuolen yrityksiltä, ​​joita saatat kiinnostaa. Kolmannen osapuolen markkinointiviestinnän osalta saamme nimenomainen suostumuksesi ennen jaamme henkilökohtaiset tietosi kolmannen osapuolen kanssa markkinointitarkoituksiin. Sinulla on aina täysi määräys markkinointisuosioista. Jos et halua jatkaa markkinointitietojen vastaanottamista milloin tahansa (tai kolmannelta osapuolelta, jos sellainen on):
  • voit peruuttaa tilauksen tai poistaa sen käytöstä käyttämällä tilauksen peruutuspainiketta ja seuraamalla minkä tahansa markkinointisähköpostin alatunnisteeseen sisältyvää linkkiä; tai
  • tilinhaltijat voivat peruuttaa suostumuksensa kirjautumalla sisään Tilinija muokkaamalla yhteystietomäärityksiä.

Käsittelemme kaikki opt-out-pyynnöt mahdollisimman pian. Huomaa kuitenkin, että IT-järjestelmien ja palvelimien luonteen vuoksi saattaa kestää muutamia päiviä, jotta mahdollinen opt-out-pyyntö voidaan toteuttaa.

keksit

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muiden verkkosivujen käyttäjiltä ja seuraamaan käyntejäsi. Ne auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme ja parannat sivuillamme. Ne auttavat meitä ja mainostusverkostoja myös mainostamaan sinua ja etuja kohtaan. Voit asettaa selaimesi kieltämään kaikki tai tietyt selaimen evästeet tai ilmoittamaan sinulle, milloin verkkosivustot asettavat tai käytä evästeitä. Jos poistat tai hylkäät evästeet, huomaa, että jotkin verkkosivustosi osuudet saattavat olla esteettömiä tai eivät toimi oikein. Tarkempia tietoja evästeistä, joita me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käyttävät, sekä syyt, miksi käytämme niitä, katso meidän evästekäytäntö.

Online-mainokset

Käytämme online-mainontaa, jotta tiedämme, mitä olemme tekemässä ja autamme sinua löytämään tuotteitamme. Kuten monet yritykset, voimme kohdistaa Fashion Outlet Shop bannereita ja mainoksia sinulle, kun käytät muita sivustoja ja sovelluksia, jotka perustuvat yhteystietoihin, teknisiin, käyttö- ja profiilitietoihin. Teemme tämän käyttämällä erilaisia ​​digitaalisia markkinointiverkostoja ja mainosvaihtoehtoja sekä erilaisia ​​mainontateknologioita, kuten web-majakoita, pikseleitä, mainostunnisteita, evästeitä ja mobiilitunnisteita, sekä tiettyjen sivustojen ja sosiaalisten verkostojen tarjoamia erityisiä palveluja, kuten Facebookin mukautetun yleisön palveluna.

Käytämme analyysejä ja kohdistettuja mainostyökaluja

Käytämme erilaisia ​​analyysejä ja kohdistettuja mainostyökaluja, jotta voimme näyttää verkkosivustollesi sopivia verkkosivustoja ja verkkomainoksia muilla sivustoilla ja sovelluksilla (kuten edellä on kuvattu), antamaan sinulle asianmukaista sisältöä markkinointiviestinnässä (tarvittaessa) ja mittaamaan ilmoituksen tehokkuus. Käytämme esimerkiksi Google Analyticsin kaltaisten työkalujen avulla analyysia Googlen mielenkiintoisiin mainostustietoihin ja / tai kolmansien osapuolten yleisötietoihin (kuten ikä, siviilisääty, elämätapahtuma, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet) kohdistamalla ja parantaaksemme markkinointikampanjoita, markkinointia strategioita ja verkkosivujen sisältöä. Voimme käyttää muiden kolmansien osapuolten, kuten Facebook, Content Square, Adroll, Responsys, Criteo ja Bing, työkaluja vastaavien tehtävien suorittamiseen käyttämällä yhteystietojasi, teknistä, käyttö- ja profiilitietojasi. Kohdistetun mainonnan poissulkemiseksi sinun on poistettava evästeet käytöstä selaimesi asetuksissa (ks evästekäytäntö yksityiskohtia varten) tai ulkopuolisen ulkopuolisen tahon käytöstä. Digital Advertising Alliance (joka sisältää yritykset, kuten Google, Responsys ja Facebook) tarjoaa kutsuttua työkalua WebChoices jotka pystyvät suorittamaan tietokoneen tai mobiililaitteiden nopean tarkistuksen, selville, mitkä osallistuvat yritykset ovat ottaneet käyttöön selaimesi räätälöityjä mainoksia ja säätävät selaimen asetuksia vastaavasti. Jos haluat lisätietoa näiden kolmansien osapuolten keräämistä tiedoista tai tapa, jolla tietoja käytetään, ota meihin yhteyttä.

Linkit muihin sivustoihin ja kolmansiin osapuoliin

Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä kumppaniverkostoihisi, mainostajiin ja yhteistyökumppaneihin tai sosiaalisen median alustoille. Jos noudatat linkkiä mihin tahansa näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytännöt ja että emme hyväksy mitään vastuuta tai vastuuta näistä käytännöistä. Please tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja heidän verkkosivustoilleen.

Miten jaamme tietosi

Me voimme paljastaa ja jakaa henkilötietosi seuraavien osapuolten kanssa:

  • jossa olet suostunut siihen. Jos esimerkiksi olet antanut suostumuksensa vastaanottaa markkinointimateriaalia kolmansilta osapuolilta tai kolmansilta osapuolilta (mukaan lukien yhteishyväksytyt tai yhdessä edistäneet) tuotteet ja palvelut, voimme siirtää tietosi asianomaisille kolmansille osapuolille lähettää sinulle tällaisia ​​markkinointiviestintää;
  • liikekumppaneille, toimittajille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita käytämme liiketoimintanne yhteydessä edellä olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin kohdassa "Miten käytät tietojasi", kuten:
    • kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka harjoittavat IT-järjestelmien ja ohjelmistojen tarjoamista ja verkkosivustemme ylläpitoa;
    • kolmannen osapuolen maksujen käsittelypalvelut (mukaan lukien Braintree, Wallie, Paypal ...) maksusi käsittelyyn. Fashion Outlet Shop ei tallenna maksutietojasi. Maksutiedot toimitetaan valitsemaasi maksuprosessointipalveluun, joka täyttää tarvittavat säännökset.
    • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka sitoutamme toimittamaan tilaamasi tuotteet;
    • kolmansien osapuolten palveluntarjoajien, jotka toimimme sähköpostin ja postin lähettämiseksi puolestamme mukaan lukien puutteellisten tilausten tai hylättyjen korejen tai markkinointiviestinnän suhteen, tarjoamaan tietojen puhdistuspalveluja ja tarjoamaan markkinointi- ja mainospalveluja;
    • analyysit ja hakukoneiden tarjoajat, jotka auttavat meitä verkkosivujemme parantamisessa ja optimoinnissa;
    • kumppaniverkostot, joiden kautta olet tutustunut sivustoomme;
  • muille kolmansille osapuolille, joille voimme päättää myydä, siirtää tai sulauttaa osia liiketoimintamme tai omaisuuttamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai yhdistymään niiden kanssa. Jos muutos tapahtuu yrityksellämme, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tämä tietosuojailmoitus.
  • suojelemaan asiakkaitamme ja verkkosivustoamme petoksilta ja varkauksilta, voimme jakaa henkilötietoja, joita vaaditaan henkilöllisyystarkastusten ja henkilötietojen saamiseksi henkilöllisyystarkastuksista (mukaan lukien iän, nimen ja sijainnin tiedot) sekä tilin tiedot , mukaan lukien järjestöt (myös lainvalvontaviranomaiset), jotka osallistuvat petosten ehkäisemiseen ja havaitsemiseen ja luottoriskien vähentämiseen. Please Huomaa, että nämä kolmannet osapuolet voivat säilyttää tiedot niistä tiedoista, jotka meille annetaan tähän tarkoitukseen.
  • jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietojasi lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi; tai
  • asiantuntijoillemme, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, laillisuus-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.

Tiedot ja Euroopan ulkopuoliset maat

Sinulta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevilla määräpaikoilla käyttämällä laillisesti säädettyjä mekanismeja tietojen lailliseen siirtoon rajojen yli. Sitä voidaan käsitellä myös ETA: n ulkopuolella toimivalla henkilöstöllä, joka työskentelee meille tai jollekin tavarantoimittajallemme. Tällainen henkilöstö voi harjoittaa muun muassa tilauksensa täyttämistä, maksutietojesi käsittelyä ja tukipalvelujen tarjoamista. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojatietopyynnön mukaisesti. Aina kun siirrämme henkilötietoja ETA: n ulkopuolelle, varmistamme, että saamme samanlaista suojaa varmistamalla, että asianmukaiset suojatoimet ovat lakien mukaisesti. Tähän voi kuulua Euroopan komission hyväksymien erityisten sopimusehtojen käyttö, jotka antavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa. Lisätietoja näistä on saatavilla täältä http://eur-lex.europa.eu/legal-content/en/TXT/?uri=CELEX:32010D0087 Please ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa maista, joille voimme siirtää henkilötietoja ja meillä käytettävää erityismekanismia, kun siirrämme henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Sinun oikeutesi

Sinulla on useita tietosuojalainsäädännön mukaisia ​​oikeuksia. Tähän sisältyy tietyissä olosuhteissa oikeus:

  • pyydä pääsyä henkilötietoihisi
  • pyytää korjaamaan henkilötietosi
  • pyydä henkilökohtaisten tietojen poistamista
  • pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä
  • pyydä henkilötietojesi siirtämistä
  • puolustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • vastustaa automaattista päätöksentekoa

Seuraavassa esitetään lyhyesti kaikki nämä oikeudet. Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen office@fashionoutletshop.net.

Pyydä tutustua henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinulle ja tietojasi, jotka liittyvät henkilötietojesi käsittelyyn.

Pyydä henkilötietojesi korjaamista

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi korjattu, jos se on epätarkka tai epätäydellinen. Voit päivittää henkilötietosi milloin tahansa kirjautumalla sisään tili ja päivittää tietosi suoraan tai lähettämällä meille sähköpostia office@fashionoutletshop.net.

Pyydä henkilötietojesi poistamista

Näin voit pyytää sitä Fashion Outlet Shop poista henkilötietosi, jolle ei ole syytä jatkaa sen käsittelyä. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä aina voi noudattaa pyyhkimispyyntöasi erityisistä oikeudellisista syistä, jotka ilmoitetaan sinulle tarvittaessa, pyyntösi ajankohtana.

Pyydä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Sinulla on oikeus kysyä Fashion Outlet Shop keskeyttää henkilötietojesi käsittely tietyissä tilanteissa, esimerkiksi jos haluat, että voimme todentaa tietojen oikeellisuuden tai olet vastustanut tietojen käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä tärkeitä perusteltuja syitä käyttää sitä . Jos prosessointi on rajoitettua, voimme säilyttää sinulle tarpeelliset tiedot sen varmistamiseksi, että rajoitusta noudatetaan tulevaisuudessa.

Pyydä henkilötietojesi siirtämistä

Sinulla on oikeus saada digitaalinen kopio henkilötietojasi tai pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle yritykselle. Please Huomaa kuitenkin, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka olet alun perin antanut suostumuksemme käyttää meitä tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.

Tarkoituksena on käsitellä henkilötietojasi

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos meillä on oikeutettu intressi käsitellä sitä (kuten edellä on selitetty). Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia perusteltuja syitä käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapaudet.

Tavoitteena on automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Sinulla on oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojesi automaattista käsittelyä ilman ihmisen puuttumista asiaan. Tämä käsittelymuoto on sallittua silloin, kun se on välttämätöntä osana teidän kanssa tekemääsi sopimusta edellyttäen, että asianmukaiset suojatoimet ovat käytössä tai nimenomainen suostumuksesi on saatu. Yritämme vastata kaikkiin laillisiin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus pyyntö on erityisen monimutkainen tai sinulla on tehty useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme sinulle ja pidämme sinulle ajan tasalla. Meidän on ehkä pyydettävä tiettyjä tietoja auttaaksemme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeuden käyttää jotain edellä mainituista oikeuksista. Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilötietoja paljasteta kenellekään henkilölle, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa sitä.

Oikeus esittää kantelu

Jos sinulla on epäilyksiä tai valituksia siitä, miten tietoja käsitellään, lähetä meille sähköpostia suoraan osoitteessa office@fashionoutletshop.net. Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu ICO: lle (Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutettu). Haluamme kuitenkin arvostaa mahdollisuutta käsitellä huolenaiheesi ennen kuin lähestyt ICO: ta, joten ota yhteyttä ensimmäisen kerran.

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Ajoittain voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta. Jos meillä on merkittäviä muutoksia, lähetämme päivityksiä verkkosivuillamme, sovelluksissamme tai ilmoitamme sinulle sähköpostitse.

Miten ottaa yhteyttä meihin

Suhtaudumme myönteisesti palautteeseen ja vastatkaamme mielellämme kaikkiin tietoihisi liittyvistä kysymyksistä. Please lähetä kysymyksiä, kommentteja tai lisätietopyyntöjä nimetty edustajamme ja tietosuojavaltuutetun Dejan Krivecille, joihin voi ottaa yhteyttä info@fashionoutletshop.net.

Tämä tietosuojailmoitus päivitettiin viimeksi 07th Jun (versio v1.1) LUC-MAT doo, FashionOutletShop.net, rekisteröity yritysnumero: 3827763000, ALV-numero: SI72267828